EL SUBHASTADOR

EL SUBHASTADOR

Editorial:
MALES HERBES
Año de edición:
Materia
NARRATIVA EN CATALA
ISBN:
978-84-125384-3-4
Páginas:
348
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

Els Moore viuen a Harlowe, un petit poble de grangers a New Hampshire. En aquesta localitat tranquil·la i tradicional hi aterra Perly Dunsmore, un foraster carismàtic decidit organitzar subhastes benèfiques amb les donacions dels veïns. A canvi, invertirà els beneficis en posar més agents de policia i millorar la seguretat del poble. Al principi la família Moore ho acceptarà de bon grat, però de mica en mica aniran apareixent tibantors i desconfiances entre els habitants de Harlowe, que veuran com el dia a dia s'els omple d'una tensió cada cop més difícil de sostenir. Joan Samson denuncia amb cruesa i contundencia la manera com l'especulació devasta i perverteix el món rural.

El subhastador és un una novel·la d'intriga que frega l'horror, una història implacable sobre com tota una comunitat es veu tenallada per les ànsies de progrés econòmic d'un sol individu. Aquesta joia secreta de la literatura nord-americana, publicada originalment l'any 1975, va ser la primera i única obra de Joan Samson, que moriria prematurament abans de veure-la publicada.


«Una peça de dinamita… Samson ha escrit una novel·la de suspens captivadora, amb el final més atractiu i violent que hem llegit els últims temps.» Newsday

«Repto a qualsevol a abandonar-lo després de llegir les primeres pàgines» The New York Times

«Sens dubte, un clàssic redescobert de la ficció del segle XX.» Valancourt Books