CINQUANTA I TANTS CONSELLS SOBRE TIPOGRAFÍA

CINQUANTA I TANTS CONSELLS SOBRE TIPOGRAFÍA. NOVA EDICIÓ REVISADA I AMPLIADA D'UN REFERENT INDISPENSABLE SOBRE COM UTILIZAR L

Editorial:
EDITORIAL GUSTAVO GILI, S.A.
Año de edición:
Materia
DISEÑO
ISBN:
978-84-252-3340-1
Páginas:
112
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

La primera edició d'aquest llibre es va publicar l'any 2007 i s'hi incloïen 22 consells i 22 advertiments sobre tipografia. En aquesta nova edició del llibre més venut sobre com utilizar les lletres, el dissenyador Enric Jardí ha revisat, actualitzat i matisat algunes d'aquelles recomanacions i n'hi ha inclòs d'altres de noves, amb el mateix esperit rigorós i alhora lliure d'ofuscacions puristes.
Com diu l'autor, aquest és un llibre de tipografia sense manies. T'ofereix unes pautes útils i senzilles perquè puguis treballar amb la tipografia sense problemes ni intimidacions, però t'invita també a deixar de banda aquests consells i seguir el teu criteri propi quan creguis que és millor fer d'altres maneres. Amb aquesta finalitat, tots els consells s'expliquen amb naturalitat i afabilitat, atenent a factors com són el context històric, la llegibilitat, la funcionalitat, la visibilitat en diferents suports, etc., informació que t'ajuda a comprendre el perquè de determinats criteris tradicionals i a crebantar-los amb seny quan decideixis fer-ho.

Otros libros del autor