BESTIOLES

BESTIOLES. EL LINX

Editorial:
LIBROS DEL ZORRO ROJO
Año de edición:
Materia
ANIMALES
ISBN:
978-84-126353-5-5
Páginas:
40
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
En stock

Per què es diu que algú té «vista de linx» quan veu molt bé? Per a què serveixen els pèls que té el linx en les orelles? Què li agrada menjar i quin aliment, literalment, no pot empassar?
Qui no ha imaginat alguna vegada que pot parlar amb els animals? Aquesta fantasia cobra forma en les il·lustracions de Julie Colombet del primer títol de la sèrie Bestioles, on seguim les aventures d'un exemplar de linx força esmunyedís. Quan arribi l'època d'aparellament, malgrat la seva naturalesa solitària, el linx podrà trobar a la seva estimada? Aviat ho sabrem, perquè en aquest llibre ens ha permès acompanyar-li… a una certa distància. Heus aquí una oportunitat perfecta per conèixer l'hàbitat d'aquest misteriós felí i alguns detalls sobre la seva forma de vida.
Cada títol de la col·lecció convida a descobrir el món d'una «bestiola» des d'un enfocament científic i humorístic. Participa en la conversa! Descobreix què es diuen animals i humans i com viuen les diverses criatures amb les quals compartim el planeta en els pròxims títols: La marmota, El poll i La merla.