1,2,3,4...HISTORIETES DIVERSES

1,2,3,4...HISTORIETES DIVERSES. GUIA SOBRE DIVERSITAT AFECTIVO-SEXUAL I IDENTITATS DE GÈNERE PER A ADOLESCENTS

Editorial:
EDICIONES BELLATERRA, S.A.
Año de edición:
ISBN:
978-84-7290-561-0
Páginas:
24
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana


Aquesta obra sorgeix de la reflexió i del debat del GAG a l’observar que avui dia encara perduren l’homofòbia i la transfòbia: formes de discriminació per l’opció sexual o per la identitat de gènere. Volem recordar que en molts països aquests comportaments encara són castigats amb presó, tortura i pena de mort. I en la nostra societat moltes persones del col•lectiu LGTB (Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals) continuen marxant dels pobles o de les petites ciutats per viure en d’altres
de més grans on l’anonimat els permet expressar-se com realment són. Encara es poden sofrir acomiadaments laborals o, com en el cas de la transsexualitat, pot resultar molt difícil accedir a un lloc de treball, a la qual cosa cal afegir el rebuig familiar que suposa en molts casos.
Aquest còmic és una eina bàsica pensada per als adolescents, que pretén contribuir a eliminar l’homofòbia i la transfòbia i al mateix temps reivindicar un món més respectuós i inclusiu, en el qual per fi puguem arribar a la igualtat social per a tothom.
Perquè qualsevol pot formar part d’una d’aquestes historietes.Otros libros del autor

 • 1,2,3,4...HISTORIETAS DIVERSAS
  Titulo del libro
  1,2,3,4...HISTORIETAS DIVERSAS
  MARTÍN SEGARRA, SUSANNA ; SRACTCHS, NAC
  Esta obra surge de la reflexión y del debate del GAG al observar que hoy en día todavía perduran la homofobia y la t...
  Disponible en 1 semana

  5,00 €