L'ANEGUET LLEIG / THE UGLY DUCKLING. COL.LECCIO CONTES DE SEMPRE BILINGÜES AMB CD ITERACTIU. CLASSIC

L'ANEGUET LLEIG / THE UGLY DUCKLING. COL.LECCIO CONTES DE SEMPRE BILINGÜES AMB CD ITERACTIU. CLASSIC. COL.LECCIÓ CONTES DE SEMPRE BILINGÜES AMB CD ITERACTIU. CLASSIC BILINGUAL STORIE

Editorial:
EDICIONS CADI
Año de edición:
ISBN:
978-84-474-4075-7
Páginas:
36
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Descatalogado
Colección:
CONTES DE SEMPRE BILINGÜES

Títols d'avui i de sempre amb l'objectiu de reforçar l'aprenentatge bilingüe en anglès i català des de la infància. En companyia dels seus personatges clàssics favorits, els petits lectors aprendran estructures gramaticals i vocabulari d'una manera natural, i, a més a més, interioritzaran els valors eterns i internacionals d'aquests meravellosos contes de tota la vida.
Els més menuts mai no es cansen d'aquestes històries ; dels contes que els expliquen els pares, els avis o els mestres abans d'anar-se'n a dormir; dels contes que tots coneixem. Però, en aquesta ocasió, tenen un valor afegit: en les seves pàgines hi ha el text en espanyol i la seva traducció corresponent en anglès.
Per això, és proposta ideal per compartir en família, per estimular l'hàbit de la lectura en els nens i, al mateix temps, per incentivar l'acostament a un segon idioma. D'altra banda, es pot treballar en diverses línies: lectura en espanyol, lectura en anglès per als qui tenen coneixements més avançats en aquesta llengua, o lectura comparada per als qui vulguin consolidar el vocabulari nou.

Otros libros del autor